Om oss

furniture-802034_640
tulips-708410_640

Om oss

Vi är ett familjeföretag som startades i November 2008. Företaget har sitt säte på Järnvägsgatan 76 i Sundbyberg. Vi erbjuder våra kunder alla typer av lokalvård inom industri, kontor och den privata sektorn. Parallellt med städverksamhet och försäljning av entrémattor, växtgrupper för offentlig mjöl, fruktkorg, tvätt av arbetskläder erbjuder våra kunder äntligen flyttservice.


Vår affärsidé och målsättning

Som kund hos oss  får du en prisvärd och problemfri städservice. Vi sätter stor fokus på kvalitet med beaktande av högsta möjliga miljohänsyn.Vi skapar rena och trivsamma miljöer. Vi satsar stort på dialog och kommunikation mellan oss och våra kunder. Hos oss står alltid kunden i centrum därför är våra tjänster anpassade efter kundens behöv. Vår personal och arbetsledare är utbildade och planerar noga för varje uppdragstillfälle. Vi strävar ständigt efter att behålla en hög kvalitet hos varje kund. Vi utför all sorts städning och rengöring och vi garanterar att kemprodukterna vi använder är miljögodkändaFör att behålla en hög kvalitetsservice, genomför vi alltid våra egna kvalitetskontroller.  


Kort om namnet Aphamia

Aphamia är ett flicknamn och kommer från samma kultur som namnet Maria eller Daniel kom ifrån men Aphamia har varit namn på en stad i Syrien som fanns 300 år förre tideräkningen. Idag är dock staden Aphamia bara ruiner.

Läs mer om staden Aphamia...

Miljöengagemang

Alla våra produkter är miljövänliga, biologiskt nedbrytbara och som företag är det viktigt för oss med hållbarhet i alla led. Vi tar vårt ekonomiska och sociala ansvar genom att städa klimatsmart, sparsamt med våra resurser och vi arbetar kontinuerligt med att vår personal ska få rätt kompetensutveckling och utbildning.

 

folksam

Försäkringar

Vi är ansvarsförsäkrade upp till 10 miljoner hos Folksam för att du som kund ska känna dig trygg. Vi tar ansvar om något oförutsett händer och står för eventuella fel som uppstår i följd av vårt arbete (vilket vi med stolthet kan säga att det aldrig hänt).

 

bild
Rotavdrag

Rutavdraget ligger i dagsläget på 25 000 kronor per person och år för dig som är under 65 år och 50 000 kronor för dig som fyllt 65 år. Rutavdraget görs direkt på fakturan. Läs mer om vilka tjänster som är skattereducerade och hur det fungerar hos Skatteverket.