Tjänster

vacuum-cleaner-268169_640
flowers-646637_640

Våra tjänster

Huvudverksamhet i Aphamia Services  AB är städ & Blomesterförsäljning service. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar stora städningar och golvård samt enstaka tjänster på städ sidan. Utöver städservice erbjuder vi våra kunder försäljningen av blommor, engångsartiklar, tvätt av gardiner samt uthyrning av entrémattor.

industri  Företagstjänster

Industristädning, Hotellstädning, kontorstädning, butiksstädning, fönsterputs, flyttstädning, storstädning.

 

office-kopia  Fastighetsservice

Trappstädning, fastighetstädning, gårdsstädning, Golvvård, golvbehandling.

 

hem  Hushållsnära tjänster

Privatstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning och storstädning.

 

avtal  Avtalsstädning

Hos oss kan du teckna följande avtal:

 • Kontorsstädning.
 • Industristädning.
 • fastighetsstädning, trappor.
 • Butiksstädning.
 • Resturangstädning.
 • Anläggningsstädningar, Centrum och andra liknade objekt.

Vi har lång erfarenhet av allt inom lokalvård och städning av många olika typs av lokaler. Vi utför många städtjänster i många olika sorts av miljöer tack vare våra Duktig personal som kan ge våra kunder en bekymmersfria service som vi kan står för.

 

miljoe  Miljöstädning

Aphamia Services AB har upprättat aktiviteter som är ägnade att skydda miljön och förbättra kvaliteten på vår livsmiljö. Vi tar ett stort ansvar för miljö och därför använder miljögodkända kemprodukter. Vårt målsättning är att vi blir certifierade genom ISO 9001 och 14001.

Så här arbetar vi med miljöfrågor:

Aphamia har samarbetsavtal med flera ledande kemleverantörer. I den dagliga verksamheten använder vi ett fåtal kemikalier som uppfyller miljö kraven. Samtliga produkter har en varuinformation som klargör produkternas innehåll, hantering, och användningsområde.

För att såväl förpackningar som kemikalier skall kunna återvändas och hanteras riktigt arbetar vi med flaskor, etiketter, och kapsyler av enhetligt material för att möjliggör ett rationellt återvinningsområde. Vi har påbörjad användningen av koncentrerat på kem sidan i syftet att ytterligare minska mängden emballage och sopor.

Miljöfrågor får en alltmer framträdande plats i vår interna utbildning. Utbildningsaktiviteterna drivs i olika former, t ex regelmässig städutbildning för nyanställda samt vidareutbildning, utbildningen äger rum också på våra arbetsplatser. Vi medverkar till källsortering av sopor utifrån respektive kundens önskemål. T ex hantering av returspapper.

 

 

Industristädning

Vi är ledande städföretag inom miljö och industri städning. Vi ständig utvecklar och effektiviserar vår service kunskaper och erbjuder våra kunders helhet lösningar inom industri städningen så att våra kunder kan fokusera sig på det de är bäst på. Vi arbetar aktivt med att säkerställa hög kvalitetsservice inom industri städning, idag har vi viktiga kunder bl.a. Swebus, Buslink, vi har kunnat erbjuda våra kunder problemfri miljöstädning, tala gärna med våra kunder

 • Vår referens hos Swebuss är verkstadsansvarige Andrew Nilsson
 • Vår referens hos Buslink är Lars Holgersson

Idag är vi  verkligen stolta över att Aphamia Services AB fick äran att utföra miljöstädningar på Sveriges storsta Bus verkstäder hos.

woman-690036_640  Servicetjänster

Som kund hos oss får du alltid en egen kontaktperson

Som kund hos oss blir det enkelt för dig. Vi finns alltid till din hjälp när du ringer helt enkelt får du en egen kontaktperson som lyssnar till dina specifika önskemål, följa upp hängande ärenden, kontrollerar att alltid nöjd med vårtservice

 • Vårt mål är att erbjuda våra kunder helhetslösningar
 • Som kund hos oss får du alltid Maximal kvalitet

Vi siktar alltid på att leverera tjänster av maximal kvalitet. Oavsett kund eller objektets storlek därför vårt servicekoncept passar de flesta företag. Från det stora företaget som behöver tillämpa helhetslösningar, till det mindre företaget som bara behöver enstaka servicetjänst.

 

iphone-830480_960_720  Mobila tjänster

Du kan även anlita oss att ta hand om följande tjänster:

 • Leverans av fruktkorgar och kaffe
 • Leverans av engångsartiklar
 • Leverans av kontorsmaterial
 • Lampbyte i era lokaler
 • Skötsel av blommor och plantor
 • Reparera trasiga saker
 • Flytta tunga saker

Du kan anlita oss vad ni önskar att vi ska göra så levererar vi.